Jobbe i Vinmonopolet
Våre 2 000 butikkansatte jobber hver dag for å gi kundene gode handleopplevelser, støttet av dyktige medarbeidere på e-handelslageret på Vestby og på kjedekontoret i Oslo.
Vinmonopolet for alle
Vinmonopolet skal være en god og inkluderende arbeidsplass for alle. Vi jobber sammen i et mangfoldig fellesskap, med felles interesser og med temaer der vi aldri blir utlært.
Se alle ledige stillinger i Vinmonopolet (JobbNorge, ekstern lenke)
Hvor mange ansatte er vi i Vinmonopolet?
Vi er drøyt 2 000 ansatte fordelt på nesten 350 butikker over hele landet, samt på vårt e-handelslager på Vestby og på kjedekontoret i hjertet av Oslos "nye" bydel, Bjørvika.
Mer informasjon om Vinmonopolet i års- og bærekraftsrapporten
Les om hvordan Vinmonopolet er organisert og hvordan vi drifter Vinmonopolet
Opplæring gjennom Polakademiet
Vår fagkompetanse er noe av det kundene våre setter aller mest pris på ved Vinmonopolet. Vi har samlet alt av opplæring, kurs og undervisning i Polakademiet - vår egen interne «opplæringsinstitusjon».
Alle våre ansatte går gjennom et obligatorisk opplæringsløp, og alle har mulighet til å gå videre og benytte seg av andre opplæringstilbud til beste for den enkelte, for Vinmonopolet og for kundene våre. På den måten sikrer vi at Vinmonopolet også i fremtiden vil være en faghandel i verdensklasse, med ansatte som har sterk fagkompetanse.
I videoen kan du se hvordan Polakademiet er lagt opp.
Min polhistorie: Møt noen av våre ansatte
I filmene under får du møte tre av våre ansatte som gir deg et innblikk i sin arbeidshverdag.
Vindetektiv og auksjonsansvarlig
Sara Frimanslund er vår egen "vindetektiv". Hun er ansvarlig for våre auksjoner, og en viktig del av Sara sin jobb er å finne ut mest mulig om gamle viner fra kjellere, kott og skap over hele landet.
Butikksjef
Peter Kroman er butikksjef i Alta og Kjøllefjord. Peter fulgte hjertet og dro fra Danmark til Finnmark. Forholdet tok slutt, men kjærligheten til folka, naturen, råvarene og Polet fikk ham til å bli.
Mat- og drikkeansvarlig
Anne Enggrav er ansvarlig for mat og drikke. En litt rar jobb? Kanskje. Men Anne kombinerer sin unike fagkompetanse med en formidlingsglede som gjør vinfaget og jakten på de perfekte mat- og drikkekombinasjonene ufarlige og tilgjengelig for oss "vanlige folk".
Sist oppdatert: